esemény helyszín

ESEMÉNYHELYSZÍN

Rendezvényhelyszínünk Budapest XII. kerületének – gépkocsival és tömegközlekedéssel egyaránt jól megközelíthető – frekventált részén, a Budai Egészségközpont parkjában álló klasszikus stílusú épületben került kialakításra.

Anyaintézményünk profilját figyelembe véve rendezvénytermünk kiválóan alkalmas orvosi konferenciák, egészségügyi továbbképzések, szimpóziumok és egyéb, az egészségügyhöz és egészségmegőrzéshez kapcsolódó szakmai programok helyszínéül. Ugyanakkor vállalati események, sajtótájékoztatók, csapatépítők és magánösszejövetelek lebonyolítására is ideális választás.

A konferenciaközpont két szintből áll. A földszinti térben történik a rendezvényre érkezők fogadása és a vendéglátás biztosítása, míg az események a minden szükséges technikai eszközzel felszerelt emeleti konferenciateremben zajlanak. A nagy belmagasságú, tágas helyiséget a megrendelő kérése alapján tudjuk berendezni a hagyományos széksoros ültetéstől az iskolapados és U-alakú kialakításon át az állófogadásos elrendezésig. A konferenciaterem a földszintről lépcsővel és lifttel egyaránt megközelíthető és teljes mértékben légkondicionált. A mosdók a földszinten kerültek kialakításra.

Komplex eseményszolgáltatásunk kiterjed a technikai eszközök (vetítés, hangosítás) video rögzítés, streaming szolgáltatás és az ezeket működtető szakképzett személyzet biztosítására is.

Megbízható vendéglátó partnereink gondoskodnak arról, hogy vendégeink gasztronómiai élményekkel is gazdagodjanak egy-egy nálunk töltött esemény során.

Inspirálódás képpen javasoljuk tekintse meg galériánkat!

max 70 fő
színházi elrendezés
20-30 fő
iskolapados elrendezés
max 25 fő
U-alakú elrendezés
50-70 fő
állófogadás elrendezés

KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSOK

Projektor+vetítővászon
Technikai segítség
Ruhatár
Wireless presenter
Mikrofon
Parkolás
Streaming
Mikroport
Takarítás
Laptop
Hangosítás
Catering
Flipchart
Teremrendezés
Hostess

AJÁNLATKÉRÉS

Személyes adatok:

(a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező)

Rendezvény adatok:

(a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező)

Szüksége van valamire az alábbiak közül?
Projektor+vetítővászon
Technikai segítség
Ruhatár
Wireless presenter
Mikrofon
Parkolás
Streaming
Mikroport
Takarítás
Laptop
Hangosítás
Catering
Flipchart
Teremrendezés
Hostess